Sayfalar

1 Temmuz 2011 Cuma

muhteşem tatlılar

artık tatil bitti hazır yiycekler bitti ve ewde yemek yapmaya başladık :( en yorucu olanda yemek yapmakmış. Ama konu misafir olunca daha zevkli olyo yapması dün aksam ablamları tatlı yemeğe davet ettim.
Öğlen tiramisu yapmıştın akşam ablam içinde şamişi yaptım kıbrısa özgü bi tatlı ve ablamda çok sewiyo benimde canım isteyince akşam için yaptım.

Tarifi çok basit ve pratik
MALZEMELER

1 su bardağı irmik
1 su bardağı şeker
1 su bardağı su
isteye göre damla sakızı
2 adet yufka
üzeri için bir miktar budra şekeri.

TARiF

irmik,su,şeker ve damla sakızı muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişilir. Yufkalar uzun şerit halinde kesilir ve içine yaptığımız karışımı koyup teker teker muska şeklinde sarılır.Daha sonrada yağın içinde kızartılar ve servis edilirken üstüne pudra şekeri dökülür.


28 Haziran 2011 Salı

hilton

Her güzel başlangıcın bir sonu vardır :( süper balyınında tabi hergün tatil olsa keşke esimle birlikte çok güzel bi tatil geçirdik. Düğünden bi gün sonra uçakla Dalaman Hilton Sarı germeye gittik.hilonun bize hazırladığı süper oda, hergün değişik bir süsleme yaptılar :)
speciel içeceğimiz ice caramel macchiato  tadı süper herkes denemeli bence buz gibi tatilde çok iyi geldi tarifide çok kolay ewde bile yapabilirsiniz.


tatilin ikinci günü tekne  turu ve kayık turu yaptık sarı germeye 45 km uzaklıkta olanbi köye gittik orda kayık ile gezerek tekneye doğru gittik tekneye bindikten sonra sedir adası yani kleopatra plajına gittik çok güzldi denizi,plajı ordan lacivert koya ve keçi adısına gittik keçi adasının koyunada da denize girdik geze geze tekrar otelimze geri geldik yorucu bi turdu ama çok güzeldi. 


havuz ve güneş keyfi
 
 RED PARTY:) 
 Red party gerçekten çok kırmızıydı :) ışıklar lazer gösterileri danscı kızlar :) eğlenceli bi partiydi