Sayfalar

20 Haziran 2011 Pazartesi

selinim büyüüyoo

canım bebeğim benim bitanecik selinim artık büyüdü teyzesinin herşeyi meleğim benim 3 yasını bitirdi. Bu yıl çok sanslıydı bütün ailesi burdaydı dayılar teyzeler dedeler halalar hepsi çifter çifter :) meleğime çok güzel bi doğum günü oldu iyiki doğdun selinim teyzen seni çok sewiyoooo

19 Haziran 2011 Pazar

mutluluk masalı

süprizlerle dolu süper bi hafta geçirdim. Avustralyadan dayım geldi aslında gelmiycek die biliyoduk düğünden 2 gün önce bi anda kararını değiştirdi ve geldi tabi dayımla kalmadı süprizler dayım gelince kıbrıstan teyzemde geldi onları gördüğüme o kadar çok mutlu oldumki iyiki geldiler. Zaman çabuk geçti ve o muhteşem geceye geldi....
sabah kahvaltıdan sonra kuaförüm mehmet tatlıya gittik saçlarımın makyajımın bu kadar güzel olucağını hiç tahmin etmemiştim ,ben hariç kuaförde 4 tane daha gelin vardı ve hepsi çok kaprisliydi. benn ablamın ve nilay ablamın sayesinde çok sakindim. Hatta ablam benim bu kadar sakin olucağımıda hiç düşünmüyodu :)
Rüya olsa gerek :) kendimi aynada görünce şok oldum gerçekten güzel olmuştum :) mehmet tatlıya 4 tane gelin gelmişti ve içlerinde en güzel bendim :)))) çalışanlar ve gelenlerdende bunu duyunca dahada çok mutlu oldum.
saçım makyajım düyünüm herşeyim mukemmeldi ve en önemlisi ben çok mutlu ve heycanlıydım. Allah herkese bu güzelliği tatma duygusu versin :)))