Sayfalar

4 Haziran 2011 Cumartesi

düşüncelerr

dün  öğlen ewe gelirken sokak aralarında oynayan çocukları fark ettim we durup arabada onları izledim o kadar masumlardiki ve çok tatlılardı. hayatın ne olucağını bilmeden çocukluklarını yaşıyolardı... bi ara dalıp bende çocukluğuma gittim ip atladığm sek sek oynadığım günleer aklıma geldi ve döndüm bugunkü durumuma baktım zaman çok çabuk geçmiş ve ben çok sanslıyım beni sewen bi ailem, dostlarım ve hayatıma anlam katan nisanlım war.Umarım heerkes benim kadar sanslı olur.....

ewli mutlu :)

pelintosum artık ewli :))) sıra banna geldi nihayet. Bu akşam canım arkdaşım pellnimin düğnündeydim. Çok güzel olmuş bir peri kızı gibiydi canım arkdaşım allah mesut etsin hep böyle mutlu olun..
tanışmalarına biz vesile ollduk hatta biz yaptık aralarını :) ama bizden önce ewlendiler terbiyesizler bizi beklemedi :)




bugun düğünde çok heycanlandım ve bir yandanda tüylerim diken diken oldu. olaylara hangi boyutundan bakıcağımı bilemedim. insan sewdiği insanla hayatını birleştiriyo diğer yandan ailesinden ayrıllıyo ben aileme çok bağlıyım ne yapıcam ben die düşünmeye başladım :)
ama ne olursa olsun sunu diyebilirim....
iyiki varsın iyiki sewmişim seni canımmm :)))))




bu akşam kurtlarımız baya bi döktük oynamaktan ayaklarım ağrıdı resmen :)pelinlerin düğünü bize  alıştırma oldu .Şaka maka 2 hafta sonra bugun benim düğünğm olucak cok heycan verici bi durum :)


2 Haziran 2011 Perşembe

eğlenceli dakikalar :)

ay bu akşam çok eğlendik kızlara erkekler okeyin sonunda tabiki kızlar kazandı :)
iş çıkışı hep beraber gidipp yemek yedik daha sonrada okeye gittik çekişmeli bi maç olduğunu sanmıyorum kızlar olarak biz gayet rahat ve taş çalmadan dolandırmadan oynadık erkekler bunu hazmedemedi tabi ee zor kızların her zaman üstün olmasını kabullenmek :)))
okeyin sonunda yendiğimiz için erkekler bizi waffle yemeğe götürdü. para vermeden waffle yemek de daha bi güzel oluyomus :)







okey partisi

Bu akşam sewgili arkadaşlarımla okey partisi veriyoruz :)bakalım ne olucak heycanlı çekişmeli maç olucak die tahmin ediyorum....
kendi adıma iddalıyım karşımdakide iddalıysa sorun olmadan oyunu bitiririz die düşünüyorum. Gerçi yenilmeyi hiç hazmedemem o yüzden piskolojik baskıyla rakipleri çökerttiğim söylenir. Bakalım bu akşam görücez :)

30 Mayıs 2011 Pazartesi

pelintoş düğün hazırlıkları içinde

yaz geldi düğünler arka arkaya başladı canım arkdaşım pelininde cumartesi günü 2 düğününü yapıcak...İlk düğünü cuma günü aydında oldu keşke bende gelebilseydim pelincim ama kader işte :(
pelin  kendi düğünüm için yapıcağım o kadar ççok şey varki artık üstesinden gelemiyoruz :( hiç bitmiyo bi an önce bu işler bitsin bi rahat nefes alıyım istiyorum sen ne güzel bu cumartsi atlatıysun :)))
cumartesi günü gelsede biraz kurtlarımızı döksek ne güzel olur :))

yasasın yeni cicler :)

oksford ayakkabıları bi ara hiç beğennmiyodum aynı erkek ayakkabısı gibi duruyodu :) nerden aklıma girdi nasıl alma kararı aldım hiç bilmiyorum ama iyiki aldım inşallah rahattır :)))))))))




29 Mayıs 2011 Pazar

kuzuşum kocaelide :)

uzun aradan sonra canım arkdaşım bana yardıma kocaelliye geldi. Amaç yardımdı ama yardım dışında bi çok sey yaptık :) en komiğde kartingdi. Kartingde yeni olmasına rağmen süper kullandı hatta onu geçmeye çalışırken kaza bile yaptım :) ben rekorlar kitabına girmeliyim çünkü kaza yapıp kolyeyle boynunu yırtan ve bacağını morartan tek insan olmayalım :)